Після балістичної атаки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Після балістичної атаки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Після балістичної атаки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото ілюстративне: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
31 жовтня 2023 07:58

Ніч із 30 на 31 жовтня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За даними Сил оборони півдня України, станом на 11:00 30 жовтня у Чорному морі перебувало вісім ворожих кораблів. На бойовому чергуванні був один ракетоносець, споряджений до чотирьох крилатих ракет типу "Калібр".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, вранці, 30 жовтня, збройні сили Росії завдали ракетних ударів по Одеській області. Ворог влучив у судноремонтний завод в Одеському районі. Унаслідок ворожої атаки четверо співробітників підприємства отримали поранення різного ступеня тяжкості. Двох постраждалих – чоловіка 1961 року народження та жінку 1966 року народження – госпіталізували до лікарні.

Військові повідомили, що удар, ймовірно, завдали ракетами "Іскандер-М". Прокуратура розпочала досудове розслідування цієї атаки за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах