В Одесі затримали псевдомінера житлової багатоповерхівки

В Одесі затримали псевдомінера житлової багатоповерхівки.

В Одесі затримали псевдомінера житлової багатоповерхівки. Фото: od.npu.gov.ua

Події
01 листопада 2023 08:06

Менше трьох годин знадобилося одеським поліцейським, щоб встановити псевдомінір житлової багатоповерхівки в Одесі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, чоловік зателефонував на спецлінію "102" і повідомив про те, що в одній із п'ятиповерхівок на вулиці Промисловій закладено вибухівку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події направили слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції, кінологів та вибухотехніків. Обстеживши будівлю, вибухові пристрої поліцейські не виявили, але вже за кілька годин встановили особу зловмисника, який надав неправдиву інформацію. Ним виявився громадянин однієї з країн Закавказзя, який тимчасово проживає в цьому ж будинку.

Правоохоронці як речовий доказ вилучили у чоловіка мобільний телефон, з якого він зателефонував, а його самого затримали в процесуальному порядку.

Свій вчинок правопорушник виправдовував алкогольним сп'янінням.

Малинівській окружній прокуратурі повідомили фігуранту про підозру в частині першій статті 259 Кримінального кодексу України. Слідчі клопотають у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах