Зранку російські терористи скинули дві ракети на Одеську область

Вранці російські терористи скинули дві ракети на Одещину.

Вранці російські терористи скинули дві ракети на Одещину. Фото ілюстративне: korabelov.info

Події
01 листопада 2023 12:13

Сьогодні вранці, 1 листопада, російські окупанти атакували Одеську область ракетами. Про це повідомляють Повітряні сили України.

Так, з ранку в південних областях було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили повідомляли про пуски ракет. На Одещині тривога тривала з 10:12 до 10:50. Ворог із бортів тактичної авіації випустив керовані ракети Х59.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок злагодженої роботи та завдяки професіоналізму військових, зенітною ракетною Одеською бригадою повітряного командування "Південь" над морем знищили дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Нагадаємо, що ніч із 31 жовтня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Лише вранці лунала сирена. Незважаючи на відсутність "додаткових гарантій" від міжнародних партнерів, навігація у Чорному морі продовжується. Як розповів капітан третього рангу, представник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук, українським зерновим коридором перевезли майже 1,5 мільйона тонн продукції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах