В Одесі скасували скандальний тендер на ремонт лав у закритому парку

В Одесі скасували скандальний тендер на ремонт лав у закритому парку.

В Одесі скасували скандальний тендер на ремонт лав у закритому парку. Фото: omr.gov.ua

Події
01 листопада 2023 13:03

В Одесі скасували скандальний тендер на ремонт лав у Стамбульському парку, який закрито з початку пономасштабного вторгнення Росії до України.

Причиною скасування комунальне підприємство "Міськзелентрест" наголосило на неможливості усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у Стамбульському парку планували відремонтувати 157 лав за 358 тисяч гривень. Чиновники чомусь вирішили, що в парку мають бути відремонтовані 129 штук лав на парапеті, що складаються з чотирьох брусків довжиною 145 сантиметрів. Також ремонту нібито підлягають дві лавки арени. Підрядника мали вибрати на аукціоні 3 листопада.

Раніше ми повідомляли про те, що робоча група Одеської ОВА вивчила низку тендерів, оголошених у регіоні протягом кількох минулих тижнів. За словами голови ОВА Олега Кіпера, далеко не всі закупівлі поки що доречні, тому робота група працює над тим, щоб у бюджеті гроші не витрачалися "на вітер".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах