Одеського суддю усунули від роботи через підозру у корупції

Одеського суддю усунули від роботи через підозру у корупції.

Одеського суддю усунули від роботи через підозру у корупції. Фото: slovoidilo.ua

Події
02 листопада 2023 09:10

31 жовтня Вища рада правосуддя тимчасово, до 30 листопада, усунула суддю Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва з посади через притягнення до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє Вища рада правосуддя України.

"Павло Добров підозрюється у висловленні посадовою особою, яка займає відповідальне становище, прохання надати неправомірну вигоду для себе за вчинення такою посадовою особою на користь третьої особи дій з використанням наданої їй влади та службового становища та отримання посадовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірний себе за вчинення такою посадовою особою на користь третьої особи дій з використанням наданої їй влади та службового становища, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України", – сказано у повідомленні ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Судді повідомили про підозру 30 вересня 2023 року. 2 жовтня 2023 року Вища рада правосуддя дала згоду на утримання його під вартою.

ВРП вважала мотиви, наведені у клопотанні про тимчасове усунення судді від здійснення правосуддя, обґрунтованими.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах