В Одесі зловили двох "мінерів", які повідомили про бомбу в поліції та військкоматі

В Одесі зловили двох "мінерів".

В Одесі зловили двох "мінерів". Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 листопада 2023 12:13

Двом жителям Одеси повідомили про підозру у наданні свідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху у будинках, які забезпечують діяльність органів державної влади. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Фігурнатам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Псевдомінерів" поліцейські викрили кілька місяців тому. Жінка повідомила спецлінію "102" про загрозу вибуху в одному з підрозділів поліції. Чоловік повідомив про "мінування" центру територіального комплектування та соціальної підтримки.

За вказаними заявниками адресами направили слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, працівники кінологічного центру та управління вибухотехнічної служби ГУНП на Одещині. Обстеживши об'єкти, вибухівку правоохоронці не виявили.

За даними фактами, поліцейські розпочали кримінальні провадження, в ході розслідування яких встановили правопорушників, які надали хибні повідомлення, та причину їх вчинків. Панночка таким чином виплеснула образу на свого чоловіка, який колись працював у лавах поліції. А хлопець вирішив трохи розважитися та похуліганити.

Слідчі вилучили у фігурантів речові докази. Зловмисникам повідомили про підозру в свідомо неправдивому повідомленні про вибух, який готується загибеллю людей та іншими тяжкими наслідками в будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади. Їм загрожує строк у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах