Три депутати Одеської облради достроково склали мандат

Три депутати Одеської облради достроково склали мандат.

Три депутати Одеської облради достроково склали мандат. Фото: oblrada.od.gov.ua

Події
03 листопада 2023 13:05

Сьогодні, 3 листопада, троє депутатів Одеської облради достроково припинили свої повноваження – Андрій Нікул та Олександр Проваренко від партії Шарія та Тетяна Чистякова від партії ОПЗЖ. Відповідне рішення ухвалили депутати під час двадцятої сесії Одеської обласної ради VIII скликання.

Раніше депутат Андрій Нікул написав заяву про дострокове припинення повноважень. Проект рішення про складання мандата опублікували на сайті облради. Він датується 10 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нікула обрали депутатом Одеської облради під час виборів 2020 року. Він був головою постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, моралі, етики та гласності, прав людини, свободи слова та інформації.

Олександр Проваренко був членом депутатської комісії з охорони здоров'я та соціальної політики.

Зазначимо, що фракцію "Партії Шарію" в Одеській облраді було ліквідовано на сесії 30 червня 2022 року. А з 25 березня цього року в Одеській районній раді більше немає фракції ОПЗЖ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах