У центрі Одеси відновлюють будинок, який постраждав від ракетного удару

У центрі Одеси відновлюють будинок, який постраждав від ракетного удару.

У центрі Одеси відновлюють будинок, який постраждав від ракетного удару. Фото: facebook.com/marat.korolev

Події
04 листопада 2023 17:21

В Одесі почали відновлювати зруйнований під час літньої ракетної атаки по місту будинок за адресою вулиця Преображенська, 2. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Приморської районної адміністрації Марат Корольов.

На даний момент генеральний підрядник почав демонтувати аварійні елементи будівлі, а після завершення цих робіт розпочнеться тривалий та складний процес відбудови.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У коментарі "Суспільному" Марат Корольов уточнив, що демонтаж аварійних частин будинку триватиме близько двох тижнів, а для повного відновлення будівлі знадобиться щонайменше два місяці. У будинку піднімуть внутрішні стіни та зроблять новий дах. Ремонтувати оселі поки що не планують. Роботи стартували лише через кілька місяців після обстрілу, оскільки потрібно було з'ясувати технічну специфіку будівлі та знайти кошти на ремонт.

Нагадаємо, в ніч із 22 на 23 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Одесі та області. Під час ракетної атаки ворог вдарив по Одеській області щонайменше п'ятьма видами ракет усіх видів базування: "Калібри", "Онікси", Х-22 та "Іскандер-К", а також застосував балістичні "Іскандер-М". Від обстрілу постраждала портова інфраструктура, житлові будинки, десятки автомобілів та будівлі в центрі міста. Пряме влучання ракети припало на центральний вівтар Спасо-Преображенського собору на Соборній площі. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах