В Одесі оголосили помаранчевий рівень небезпеки через негоду

В Одесі оголосили помаранчевий рівень небезпеки через негоду.

В Одесі оголосили помаранчевий рівень небезпеки через негоду. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
04 листопада 2023 19:05

У першій половині ночі 5 листопада у західній та центральній частинах Чорного моря очікуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

В Одеській області оголосили II (помаранчевий) рівень небезпеки. Очікуються пориви південного вітру до 25–27 метрів за секунду.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через несприятливі погодні умови громадянам потрібно бути обережними та максимально обмежити переміщення й поїздки містом. Насамперед це стосується людей похилого віку, вагітних жінок та дітей. Водіям не варто залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач.

Також синоптики зазначили, що протягом доби 5 листопада в Одеській області буде хмарно із проясненням. Уночі можливі короткочасний дощ та гроза, а вдень істотних опадів не передбачається. У денний час доби південно-західний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте його пориви досягнуть 15–20 метрів за секунду, через що в місті й області буде I (жовтий) рівень небезпеки.

Температура вночі у місті коливатиметься від +13°С до +15°С, а в області – від +10°С до +15°С. Удень в Одесі потеплішає до +17–19°С, а в області – до +17–22°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах