620-й день повномасштабної війни: яка обстановка в Одесі вранці 5 листопада

620-й день повномасштабної війни: яка обстановка в Одесі вранці 5 листопада.

620-й день повномасштабної війни: яка обстановка в Одесі вранці 5 листопада. Фото ілюстративне: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
05 листопада 2023 09:17

Ніч із 4 на 5 листопада в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За даними Сил оборони півдня України, станом на 10:51 4 листопада два бойові кораблі ворожого флоту маневрували поблизу узбережжя РФ і тимчасово окупованого Криму. Один із них перебував у Чорному морі, а другий – в Азовському. Ракетоносії ворог завів у пункти базування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у пресслужбі Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:00 5 листопада ситуація не змінилася: в акваторії Чорного моря є один ворожий корабель. Ракетоносців на бойовому чергуванні поки що немає.

Нагадаємо, на ніч 5 листопада в Одесі оголосили ІІ (помаранчевий) рівень небезпеки через пориви сильного вітру. Також вітряна погода утримається вдень. Південно-східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте його пориви досягнуть 15–20 метрів за секунду, через що у місті та області буде I (жовтий) рівень небезпеки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах