На фронті загинув військовий з Одеси Юрій Глодан: його родина загинула від ракетного удару РФ по ЖК "Тірас"

На фронті загинув військовий з Одеси Юрій Глодан: його родина загинула від ракетного удару РФ по ЖК "Тірас".

На фронті загинув військовий з Одеси Юрій Глодан: його родина загинула від ракетного удару РФ по ЖК "Тірас". Фото: Facebook-сторінка Юрія Глодана

Події
05 листопада 2023 15:16

На фронті загинув одесит Юрій Глодан, дружина, теща та тримісячна донька якого загинули у квітні 2022 року від удару російської армії по ЖК "Тірас". Про загибель Юрія повідомив на своїй сторінці у Facebook його колега Олександр Яковенко.

"Я не спілкувався з ним близько, але майже кожен одесит знає цю родину. Юра – чоловік, батько, воїн, пекар, та колега в проєкті Make My Cake, де я співвласник... 23 квітня 2022 року до його родини прийшов "російський світ" – російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили – це родина Юри. Він поступив як гідний чоловік української нації: пішов в ЗСУ , спочатку АЗОВ, потім Третя Штурмова. Сьогодні ми дізналися, що він загинув, захищаючи свою країну", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 23 квітня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по житловому комплексу "Тірас" в Одесі. Унаслідок обстрілу вісім людей загинули, а ще 18 отримали поранення. Зокрема, трагедія забрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили. Батько сімейства Юрій у момент удару був не вдома: він тоді вийшов у магазин, щоб купити продукти до Великодня.

У квітні поточного року стало відомо, що чоловік вступив до лав ЗСУ.

Вічна пам'ять Герою та щирі співчуття його рідним і близьким! 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах