Атака Одеси 5 листопада: куди звертатися мешканцям постраждалих будинків (оновлено)

Атака РФ 5 листопада: куди звертатися мешканцям постраждалих будинків в Одесі.

Атака РФ 5 листопада: куди звертатися мешканцям постраждалих будинків в Одесі. Фото: t.me/odeskaODA

Події
06 листопада 2023 10:57

В Одесі з самого ранку працює оперативний штаб для мешканців постраждалих будинків внаслідок ракетно-дронової атаки 5 листопада. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, центр організували на вулиці Софіївській.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У штабі можна отримати консультаційну допомогу щодо пакету документів, який необхідно зібрати для оформлення на відновлення вікон та дверей. Співробітники Приморської районної адміністрації разом із іншими комунальними службами на місці приймають заяви на оформлення зазначеної матеріальної допомоги.

Також мешканці постраждалих будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Приморської районної адміністрації за адресою: вулиця Канатна, 134 за графіком з 8:30 до 17:30 або за телефоном (048)-705-75-00.

Оновлено:

Як повідомили у міськраді, у Хаджибейському районі штаб працює за адресою: вулиця Чернишевського, 92. Він працюватиме найближчими днями з 8:00 до 17:00. Співробітники Хаджибейської районної адміністрації разом з іншими комунальними службами на місці приймають заяви та консультують пакет документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги на відновлення вікон та дверей.

Крім того, мешканці пошкоджених будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Хаджибейської районної адміністрації за адресою: вулиця Генерала Петрова 22, за графіком з 8:30 до 17:00 або за телефоном: (048) 734-95-28, (048) 734-95-29.

Нагадаємо, що ввечері 5 листопада ворог атакував Одесу та Одеську область ракетами та дронами-камікадзе. Вісім людей отримали осколкові поранення. Медики надають їм усю необхідну допомогу. Били припортовою інфраструктурою Одеси. Пошкоджено житлові будинки в центрі та складські приміщення. Існують серйозні пошкодження будівлі художнього музею.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах