На фронті загинув захисник з Одеської області Олексій Зонтов

На фронті загинув захисник із Одеської області Олексій Зонтов.

На фронті загинув захисник із Одеської області Олексій Зонтов. Фото: facebook.com/В'ячеслав Чернявський

Події
07 листопада 2023 12:11

1 листопада віддав своє життя за мирне майбутнє мешканець міста Кілія на Одещині Зонтов Олексій Сергійович. Йому було лише 37 років. Про це повідомив голова Кілійської громади В'ячеслав Чернявський.

Герой загинув під час мінометного обстрілу на Бахмутському напрямку, виконуючи військовий обов'язок бою за Україну, її свободу та незалежність.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про час і дату похорону обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, що раніше на російсько-українській війні загинули два захисники з міста Чорноморськ на Одещині – Андрій Шевердін та Віталій Переберін.

Так, 29 жовтня на бойовій позиції під Куп'янськом загинув Андрій Шевердін, який ще на початку повномасштабного вторгнення він пішов добровольцем на фронт. Пройшов навчання на артилериста і весь час був у зоні бойових дій.

Відспівування Віталія відбудеться 8 листопада об 11:00 у Свято-Миколаївському храмі Православної Церкви України на вулиці Віталія Шума, 6Е (район пожежної частини, новий храм). Поховають Героя о 12:00 цвинтар "Алея слави".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах