В Одесі чоловік пограбував дівчину на першому побаченні

В Одесі чоловік пограбував дівчину на першому побаченні.

В Одесі чоловік пограбував дівчину на першому побаченні. Фото: dnepr.info

Події
08 листопада 2023 08:34

У Хаджибейському районі Одеси чоловік заволодів мобільним телефоном молодої жінки під час першого побачення. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, після знайомства в інтернет-мережі, одеситка запросила чоловіка до себе додому, де кавалер згодом погрожував їй фізичною розправою та наказав віддати цінне майно. Потерпіла вказала зловмиснику на свій смартфон вартістю понад 10 тисяч гривень та назвала код розблокування. Той узяв гаджет і пішов. Чужим телефоном правопорушник користувався, доки поліцейські його не викрили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпіла звернулася до відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1. Злочинця знайшли, а телефон повернули власниці. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, пов'язаному з загрозою застосування насильства, скоєного в умовах воєнного стану. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах