На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом

На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом.

На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 листопада 2023 15:32

Поліцейські затримали двох молодих людей за хуліганство на Дерибасівській вуці в Одесі. Вони застосували фізичну силу, зброю та сльозогінний газ, через що постраждали троє людей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Інцидент стався ввечері на перехресті вулиці Дерибасівської та провулку Віце-Адмірала Жукова. Тоді компанія нетверезих молодиків спровокувала словесну суперечку з незнайомцями. Згодом до компанії приєдналися їх двоє знайомих, один із яких спочатку почав загрожувати опонентам застосуванням зброї, а потім вистрілив три рази, попередньо з пневматичного пістолета, а потім ще й розпорошив сльозогінний газ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У момент конфлікту другий правопорушник також застосував газовий балончик, а третій вдарив одного із потерпілих ногою. Від дій зловмисників зазнала пошкоджень і перехожа, яка намагалася зафіксувати подію на відео та отримала "порцію" газу.

Після цього правопорушники почали тікати, двох із них затримали поліцейські, які перебували на патрулюванні і перебували неподалік.

Постраждалі звернулися за медичною допомогою: всім трьом діагностували посттравматичний кон'юнктивіт, одному хлопцеві – забиття м'яких тканин колінного суглоба, а другому – садна правого передпліччя та грудної клітки.

Під час огляду місця події слідчі вилучили пістолет, схожий на пневматичний, з магазином до нього та газовий балончик, які направлять на експертизи. За хуліганство із застосуванням предметів, спеціально пристосованих для завдання тілесних ушкоджень, вчиненому групою осіб, слідчі під процесуальним керівництвом. Фігурантам повідомили про підозру в частині четвертій статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі терміном від трьох до семи років. Слідчі піклуються про обрання ним у суді запобіжного заходу. Третього правопорушника шукають. Слідство продовжується.

  • На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом фото
  • На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом фото 1
  • На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом фото 2

На Дерибасівській хулігани влаштували бійку зі стріляниною та сльозогінним газом фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах