Ексначальниця податкової Одеської області та її заступник сіли до в'язниці

Ексначальниця податкової Одеської області та її заступник сіли до в'язниці.

Ексначальниця податкової Одеської області та її заступник сіли до в'язниці. Фото: publika.md

Події
09 листопада 2023 12:39

ВАКС виніс вирок колишній виконувачі обов'язків податкової служби Одеської області та її заступнику. Вони запропонували хабар керівнику структурного підрозділу обласної прокуратури і тепер сидітимуть у в'язниці. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Так, податківці хотіли надавати щомісячний хабар у сумі 25 тисяч доларів США керівнику структурного підрозділу регіональної прокуратури для того, щоб він "заплющив очі" на системний "заробіток" ДПС на підприємцях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чиновниця проведе за ґратами шість років, а її заступник – п'ять. Після цього вони ще три роки не зможуть обіймати граничні посади із здійсненням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій. В обох хабарників конфіскують майно, що належить їм.

В органі не вказуються прізвища обвинувачених.

Вирок суду може бути оскаржено протягом 30 днів з дня його оголошення шляхом подання апеляційної скарги до Апеляційної палати ВАКС.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах