З портів Великої Одеси вийшли шість суден

Із портів Великої Одеси вийшли шість суден.

Із портів Великої Одеси вийшли шість суден. Фото: t.me/miUkraune

Події
09 листопада 2023 14:40

З портів Великої Одеси тимчасовим коридором вийшли шість суден, на бортах яких 231 000 тонн агропродукції. Вони рухаються у напрямку Босфору. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Ще п'ять суден очікують заходу до портів під завантаження. Рух українським коридором не припинявся, незважаючи на систематичні атаки росії на портову інфраструктуру. З 8 серпня 2023 року 91 судно експортувало 3,3 мільйона тонн агро- та металопродукції, 116 суден зайшли під навантаження в порти Одеса, Чорноморськ та Південний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сили оборони роблять усе можливе, щоб протистояти атакам країни-агресора на портову інфраструктуру. Світ уже зрозумів, що для країни-агресора немає принципів міжнародного права і ми вдячні партнерам за підтримку засобами ППО.

Нагадаємо, що у другій половині дня 8 листопада РФ, продовжуючи терор цивільного судноплавства, вдарила по одному з портів Одеської області протилокаційною ракетою Х-31П. Одна людина загинула, троє постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах