Зниклих дітей із Одеської області знайшли: де вони були

Зниклих дітей із Одеської області знайшли: де вони були.

Зниклих дітей із Одеської області знайшли: де вони були. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 листопада 2023 16:10

Трьох зниклих дітей із міста Ананьїв Подільського району на Одещині знайшли разом із матір'ю в автобусі міжміського сполучення на автовокзалі міста Тернопіль. З ними все гаразд. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Про зникнення братів 11, 8 та 6 років у поліцію повідомила їхня бабуся, яка дбала про онуків останні два роки, поки батьки працювали за кордоном. Жінка похилого віку розповіла поліцейським, що діти вранці пішли до школи, але до навчального закладу не дійшли і додому не повернулися додому. Тоді вона й забила на сполох.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що кілька днів тому з-за кордону до синів приїжджала мати та збиралася забрати їх до себе, але бабуся була проти. Вони почали відпрацьовувати версію, яку дітей могла забрати мати, а паралельно розшукували їх серед знайомих та на вулицях міста. З'ясувавши, що жінка може перебувати в Умані або рухатися автобусом у напрямку Тернополя, правоохоронці орієнтували на пошуки хлопчиків колег із Черкаської та Тернопільської областей. Через кілька годин після початку пошуків дітей разом з матір'ю розшукали – вони їхали у напрямку кордону.

"Жінка надала поліцейським підтверджуючі документи на синів і пояснила, що зараз триває процес розлучення з їхнім батьком, і місце проживання дітей вони не погодили ні між собою, ні документально. не стали жертвами протиправних дій, – розповів начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

У поліції наголосили, що їм часто доводиться врегулювати сімейні конфлікти, учасники яких, не бажаючи дійти згоди щодо визначення порядку участі у вихованні дітей, завдають їм психологічної травми, що неприпустимо. Поліцейські закликають усіх ставити інтереси дітей вище за власних.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах