Суд повернув Одеському державному цирку будівлю на Князівській

Суд повернув Одеському державному цирку будівлю на Князівській вулиці.

Суд повернув Одеському державному цирку будівлю на Князівській вулиці. Фото: photobuildings.com

Події
10 листопада 2023 17:15

Одеському державному цирку, за рішенням одеського суду, повернули будинок на вулиці Княжа, 32. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Так, 9 листопада Приморський районний суд Одеси ухвалив рішення, яким визнав незаконними та скасував рішення 2018-2020 років, внаслідок яких з державної власності вибула нежитлова будівля за адресою: місто Одеса, вулиця Княжа, 32, загальною площею 2130,8 квадратних метрів, яка перебувала на балансі державного підприємства "Одеський державний цирк".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Дякуємо Одеській обласній прокуратурі, Фонду державного майна України та ДП "Одеський державний цирк" за багаторічну боротьбу у справі №522/9654/19 за відновлення справедливості та повернення державного майна! Разом до перемоги!", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що суд відібрав у благодійного фонду "Корпорація Монстрів" замок на Французькому бульварі, який його виділили 2019 році.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах