Окупанти скинули поблизу узбережжя Одеської області авіабомби

Окупанти скинули поблизу узбережжя Одеської області авіабомби.

Окупанти скинули поблизу узбережжя Одеської області авіабомби. Фото ілюстративне: slovoidilo.ua

Події
11 листопада 2023 13:42

Протягом доби з 07:00 10 листопада до 07:00 11 листопада російські окупанти скинули в море, південно-східніше від узбережжя Одеської області, дві керовані авіабомби. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Станом на 12:18 11 листопада в акваторії Чорного моря перебувають чотири ворожі кораблі. Ракетоносії ворог завів у пункти базування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 10 листопада ворог двічі вдарив по Одеському району з літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря. Ракета влучила в дачний кооператив. З-під завалів дістали 96-річну жінку. Постраждалу госпіталізували. Також поранення отримали двоє чоловіків похилого віку. Їм надали допомогу на місці. Крім того, російські окупанти вдарили надзвуковою ракетою "Онікс" по припортовій інфраструктурі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Після ракетного обстрілу РФ атакувала Одеський район ударними безпілотниками. Від дронової атаки постраждала господарська будівля, яка не використовувалася. Жертв та поранених немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах