На Одещині горіли дерев'яні споруди: могли вибухнути газові балони

На Одещині горіли дерев'яні споруди: могли вибухнути газові балони.

На Одещині горіли дерев'яні споруди: могли вибухнути газові балони. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 листопада 2023 16:43

Увечері 10 листопада рятувальники ліквідували пожежу в селі Нерубайське, де спалахнули три дерев'яні споруди. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Представники Служби порятунку працювали за підвищеним номером виклику, оскільки вогонь швидко поширювався на велику площу та була загроза вибуху газових балонів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Понад дві години рятувальники боролися з вогнем та ліквідували пожежу на площі 200 квадратних метрів. До ліквідації залучалося п'ять одиниць техніки та 25 пожежних ДСНС, а також одна одиниця техніки та дві особи від місцевої пожежної команди села Нерубайське. На щастя, загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Загалом за добу з 10 по 11 листопада одеські рятувальники гасили 13 пожеж, чотири з яких спалахнули в нашому місті, а решта – в області. Також представники ДСНС двічі виїжджали, щоб вилучити та знищити артснаряди часів Другої світової війни, та тричі допомагали населенню.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах