На Одещині троє людей обпеклися парою з котла: серед постраждалих малолітня дитина

На Одещині троє людей обпеклися парою з котла: серед постраждалих малолітня дитина.

На Одещині троє людей обпеклися парою з котла: серед постраждалих малолітня дитина. Фото ілюстративне: tsn.ua

Події
12 листопада 2023 20:00

Уранці 12 листопада до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району стався паровий викид з опалювального котла. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Внаслідок пригоди постраждали: чоловік, 1989 року народження, дівчина, 1995 року народження та їхній син, 2017 року народження. Усіх постраждалих госпіталізували до медичного закладу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Дотримуйтесь правил при користуванні газовими приладами і слідкуйте за їх справністю. Пам'ятайте, дотримання правил безпеки може зберегти ваше життя та здоров'я!" – звертаються до громадян рятувальники.

Нагадаємо, увечері 11 листопада в Одесі спалахнула пожежа в торговельному центрі "Рів'єра". Там на даху спалахнула рекламна вивіска. Вогонь гасили понад півсотні рятувальників.

Також Vgorode повідомляв про те, що в селі Нерубайське 10 листопада спалахнули три дерев'яні споруди. Вогонь швидко розповсюджувався, і могли вибухнути газові балони. Рятувальники гасили пожежу понад дві з половиною години. На щастя, ніхто не загинув та не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах