Одеські рятувальники під час пожежі врятували двох пенсіонерів

Одеські рятувальники під час пожежі врятували двох пенсіонерів

Одеські рятувальники під час пожежі врятували двох пенсіонерів

Події
13 листопада 2023 17:09

Сьогодні, 13 листопада, одеські рятувальники під час пожежі врятували двох людей похилого віку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

На лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі у квартирі двоповерхового житлового будинку на вулиці Старопортофранківській.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час гасіння пожежі пожежники евакуювали двох людей похилого віку і менш ніж за півгодини повністю ліквідували спалах. Внаслідок пожежі пошкоджено домашнє майно та холодильник. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем під час приготування їжі. До ліквідації залучили п'ять одиниць техніки та 20 пожежних ДСНС.



Усі фото та відео: facebook.com/DSNSODE


Нагадаємо, що ввечері 11 листопада в Одесі спалахнула пожежа у торговому центрі "Рів'єра". Прибувши на місце, рятувальники встановили, що на даху торгового центру спалахнула рекламна вивіска. Пожежу вдалося ліквідувати у найкоротший термін. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах