Отримай відповідь: чи працюють в Одесі "пункти Незламності"

Отримай відповідь: чи в Одесі працюють "пункти Незламності".

Отримай відповідь: чи в Одесі працюють "пункти Незламності". Фото: https://mig.com.ua

Події
16 листопада 2023 17:14

На Одещині розгорнули та запрацювали 55 "пунктів Незаломності" на базах пожежно-рятувальних частин ДСНС. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла речниця ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Ми всі знаємо, що наш ворог підлий і низовинний, тому всі підготували заздалегідь. гарячий чай чи каву, розігріти їжу. Вони мають спеціальні куточки для дітей, де можна почитати, помалювати, поспілкуватися. Навіть є пеленальні столики для малюків. На щастя, людей у них зараз майже немає, але ми готові, якщо буде складна зима, – зазначила Марина Мартиненко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Пункти Незламності" ДСНС знаходяться як у стаціонарних будинках, так і у великих наметах по всій області та в Одесі включно. Взимку минулого року один із таких центрів зміг прийняти під час блекауту одночасно близько 300 осіб.

"Поряд із "пунктами Незламності" ДСНС працюватимуть інші громадські точки, які відкрили місцеві громади та відповідальний бізнес", – підсумувала прес-секретар ДСНС в Одеській області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах