Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий

Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий.

Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
18 листопада 2023 08:55

Ніч із 17 на 18 листопада в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог знову атакував Україну дронами-камікадзе.

У пресслужбі Сил оборони півдня України повідомили, що Силам протиповітряної оборони південних областей вдалося збити вісім ворожих дронів: шість у Миколаївській області, а також по одному в Одеській та Херсонській областях.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На жаль, в Одеському районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Пошкоджено адміністративну будівлю. Спалахнула пожежа, яку оперативно локалізували.

Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий.Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий. Фото: facebook.com/DSNSODE

Один цивільний співробітник отримав поранення. Потерпілого госпіталізували.

Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий.Уночі РФ атакувала Одеську область "Шахедами": є влучання в енергооб'єкт і постраждалий. Фото: facebook.com/DSNSODE

У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили, що з 20:00 17 листопада по 04:00 18 листопада російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків (Курська область, Приморсько-Охтарськ – РФ) ударними БПЛА типу Shahed.

Усього зафіксували пуски 38 ударних безпілотників Shahed-136/131.

"Шахеди" атакували у кілька хвиль, групами, у різних регіонах України, у зонах відповідальності всіх повітряних командувань Повітряних Сил.

До відбиття повітряного нападу залучили авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Унаслідок протиповітряного бою вдалося знищити 29 ударних БПЛА Shahed-136/131.

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:00 18 листопада в акваторії Чорного моря знаходиться один ворожий корабель. Ракетоносців на бойовому чергуванні немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах