На Одещині через негоду немає світла у 25 населених пунктах

На Одещині через негоду немає світла у 25 населених пунктах.

На Одещині через негоду немає світла у 25 населених пунктах. Фото ілюстративне: zik.ua

Події
19 листопада 2023 15:31

Станом на 14:00 через наслідки негоди без світла залишаються 25 населених пунктів Одеської області. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

70 аварійних бригад енергетиків уже лагодять лінії, щоб відновити електропостачання в будинках клієнтів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Минулої доби фахівці відремонтували 26 ліній та 568 підстанцій, що дозволило повернути світло для 26 161 будинку в 65 населених пунктах області. Роботи продовжуються.

Станом на 9:00 19 листопада без світла залишалося 18 191 будинки у 47 населених пунктах області. Найбільше від негоди постраждали Одеський, Ізмаїльський та Білгород-Дністровський райони.

У пресслужбі Одеської міської ради повідомили, що станом на 12:00 19 листопада в Одесі впало 109 дерев та 51 велика гілка. Є 28 розривів проводів зовнішнього освітлення та 18 пошкоджень контактної мережі. Також відомо про три випадки пошкодження покрівлі та двох зупинкових комплексів.

Відео: YouTube-канал Думська, 1

Понад 350 працівників різних комунальних підприємств міста працюють над усуненням наслідків негоди.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це стосується літніх, дітей та вагітних жінок. Водіїв просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач. Також потрібно обережно пересуватися під деревами, тому що через сильний поривчастий вітер і дощ можливе падіння гілок і кабелів.

Протягом доби одеські рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди в Одесі та Ізмаїльському районі Одеської області.

Також Vgorode повідомляв про те, що на другу половину дня 18 листопада, а також ніч і ранок 19 листопада в Одесі та Одеській області оголосили помаранчевий рівень небезпеки через сильні пориви вітру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах