На Бахмутському напрямку загинув 29-річний військовий з Одеської області

На Бахмутському напрямі загинув 29-річний військовий з Одеської області.

На Бахмутському напрямі загинув 29-річний військовий з Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Любашівської громади

Події
20 листопада 2023 11:43

14 листопада поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець з Одеської області В'ячеслав Яроцький. Про це повідомили у пресслужбі Любашівської громади.

Воїнові було лише 29 років. Про дату та місце прощання із загиблим Героєм повідомлять додатково.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, на Одещині попрощалися з прикордонником Володимиром Черновим, який загинув 12 жовтня поблизу населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області. До лав Державної прикордонної служби України Володимир приєднався в Запоріжжі, а за два роки перевівся до Ізмаїльського прикордонного загону. Після закінчення контракту він звільнився і пішов працювати в цех із виготовлення тротуарної плитки водієм навантажувача. На фронт прикордонника призвали за мобілізацією у 2022 році. До виконання бойових завдань у Луганській області він разом зі своїми побратимами із прикордонної комендатури швидкого реагування брав участь у боях під Херсоном.

Також ми писали про те, що на Херсонщині загинули військовослужбовці з Одеської області Петро Криштопов та Віталій Нестеренко, а на Харківському напрямку обірвалося життя бійця Олександра Бережка.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну! 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах