635-й день повномасштабної війни: яка ситуація в Одесі вранці 20 листопада

635-й день повномасштабної війни: яка ситуація в Одесі вранці 20 листопада.

635-й день повномасштабної війни: яка ситуація в Одесі вранці 20 листопада. Фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Події
20 листопада 2023 08:54

Ніч із 19 на 20 листопада в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:30 20 листопада в акваторії Чорного та Азовського морів немає ворожих кораблів. Ракетоносії, як і раніше, перебувають у пунктах базування, проте противник може вивести їх на бойове чергування будь-якої миті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, вранці 19 листопада через сильний шторм в районі порту Ереглі турецької провінції Зонгулдак наполовину розломилося суховантажне судно Pallada, яке вийшло з одеського порту на початку листопада. Внаслідок події частина судна, що дрейфувала до берега, вдарилася об бетонні стіни порту та пошкодила амфітеатр на березі. На щастя, 13 членів екіпажу, які перебували на суховантажі, не постраждали: їх оперативно евакуювали в безпечне місце.

Також Vgorode повідомляв про те, до яких наслідків призвела негода увечері 18 листопада та першій половині 19 листопада в Одесі та області, і розповідав, яка погода буде в нашому місті в найближчі п'ять днів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах