В Одесі затримали організаторів схеми ухилення від мобілізації

У Одесі затримали організаторів схеми ухилення від мобілізації.

У Одесі затримали організаторів схеми ухилення від мобілізації. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Події
21 листопада 2023 17:46

В Одесі викрили трьох осіб, які пропонували потенційним призовникам ухилитися від мобілізації на підставі фіктивних медичних висновків про "погане здоров'я". Про це повідомили у пресслужбі Служби безпеки України.

Підробні довідки про проблеми зі здоров'ям ухилянти отримували без проходження військово-медичної комісії. Готовий пакет "документів" про "списання" з військової служби вони отримували поштою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На даний момент за цим фактом ведеться розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину, аби притягнути всіх винних до відповідальності. Зловмисникам загрожує до дев'яти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі затримали жінку, яка підшукувала жінок з інвалідністю та організовувала їхній шлюб із чоловіками призовного віку. "Подружжя" разом виїжджало за кордон, після чого жінка поверталася до України, а через деякий час сімейна пара розлучалася. За свої послуги "сваха" отримувала 4500 доларів США, з яких частину "наречений" за її вказівкою віддавав своїй майбутній фіктивній дружині.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах