На Одещині п'яний батько-мотоцикліст травмував свого дворічного сина

На Одещині п'яний батько-мотоцикліст травмував свого дворічного сина.

На Одещині п'яний батько-мотоцикліст травмував свого дворічного сина. Фото ілюстративне: odessa.comments.ua

Події
22 листопада 2023 16:46

На Одещині п'яний батько, сів за кермо мотоцикла та травмував свого дворічного сина. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Так, у вересні між селами Богунове та Бузинове Березівського району п'яний житель Іванівської селищної громади, не маючи посвідчення водія, сів за кермо незареєстрованого мотоцикла і посадив на сидіння перед собою дворічного сина. Під час руху чоловік не втримав хлопчика, унаслідок чого ніжка дитини потрапила у привідний ланцюг мотоцикла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Постраждалого малюка доправили до лікарні. Там йому діагностували травматичну ампутацію нігтьової фаланги великого пальця нижньої кінцівки, що, згідно висновку судово-медичного експерта, відноситься до категорії середньої тяжкості.

На місці події поліцейські одразу склали відносно правопорушника постанову за частиною другою статті 126 ("Управління транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом") Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклали на нього штраф у розмірі 3,4 тисячі гривень. А за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту у стані сп'яніння розпочали кримінальне провадження за статтею 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років. Наразі слідство триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах