В Одесі чоловік при маленькому сині побив у парку дружину: йому загрожує кримінальна відповідальність

В Одесі чоловік при маленькому сині побив у парку дружину: йому загрожує кримінальна відповідальність.

В Одесі чоловік при маленькому сині побив у парку дружину: йому загрожує кримінальна відповідальність. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
22 листопада 2023 22:00

Одеситу загрожує кримінальна відповідальність за побиття дружини. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інцидент стався біля парку Горького. Батько, який уже не мешкає з сім'єю, навідався в гості до сина і під час спільного дозвілля почав сваритися з дружиною. Жінка, намагаючись уникнути скандалу, хотіла поїхати додому, проте порушник побив її на очах у малолітньої дитини.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпіла звернулася до поліцейських, які взяли у неї свідчення та викликали їй швидку медичну допомогу. Жінку оглянули в лікарні. У неї діагностували перелом носа.

Спочатку відомості про цю подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 125 ("Нанесення легких тілесних ушкоджень") Кримінального кодексу України. Однак у ході розслідування після допиту потерпілої та встановлення нових обставин інциденту правопорушення перекваліфікували на статтю 126-1 ("Домашнє насильство") Кримінального кодексу України.

За скоєне фігуранту загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Слідство продовжується. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах