На Одещині анулювали дивні тендери на 13 мільйонів

На Одещині анулювали дивні тендери на 13 мільйонів.

На Одещині анулювали дивні тендери на 13 мільйонів. Фото: prostir.ua

Події
24 листопада 2023 11:09

На Одещині скасували недоречні під час російсько-української війни тендери на загальну суму 12 973 984 гривень. Це зокрема тендери на програмне забезпечення, ремонт доріг, реконструкцію стадіону. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Це рішення ухвалили на черговому засіданні робочої групи "Прозорість та підзвітність" разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За всіма проведеними підозрілими тендерами надіслали листи до Державної аудиторської служби України для подальшого аналізу та правоохоронців для перевірки та реагування.

Нагадаємо, що одесити та жителі Одещини можуть скаржитися на сумнівні тендери в Одеську ОВА.

Так, на сайті відомства з'явився розділ "Прозорість та підзвітність", де висвітлюються підсумки засідань робочої групи з боротьби з корупцією та здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, інформації про закупівлю, нормативна база Фонду ліквідації і т.д., ознайомитися з якою можна за посиланням на веб-сайті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах