Одесити можуть скаржитися на сумнівні тендери: алгоритм дій

Одесити можуть нарікати на сумнівні тендери: алгоритм дій.

Одесити можуть нарікати на сумнівні тендери: алгоритм дій. Фото: prostir.ua

Події
02 листопада 2023 08:18

Одесити та мешканці Одеської області можуть скаржитися на сумнівні тендери до Одеської ОВВ. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, на сайті відомства з'явився розділ "Прозорість і підзвітність", де висвітлюються підсумки засідань робочої групи з боротьби з корупцією та здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, інформації про закупівлю, нормативна база Фонду ліквідації і т.д., ознайомитися з якою можна за посиланням на веб-сайті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А при виявленні підозрілої закупівлі перейти одразу до заповнення форми за посиланням та інформувати членів робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Одеському ТОВ про неналежне використання коштів органами державної влади та місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що в Одесі скасували скандальний тендер на ремонт лав у Стамбульському парку, який закрито з початку пономасштабного вторгнення Росії до України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах