В Одесі чоловік викрав авто нового хлопця своєї колишньої дружини

В Одесі чоловік викрав автомобіль нового хлопця своєї колишньої дружини.

В Одесі чоловік викрав автомобіль нового хлопця своєї колишньої дружини. Фото: od.npu.gov.ua

Події
24 листопада 2023 14:33

В Одесі чоловік разом із другом викрав автомобіль нового хлопця своєї колишньої дружини – вони пригрозили йому пістолетом та відібрали ключі від машини. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про те, що сталося ввечері на вулиці Олександра Тимошенко, поліцейським повідомив власник автомобіля. Заявник зазначив, що коли він перебував у будинку своєї співмешканки, до жінки несподівано відвідали її колишній чоловік зі своїм товаришем. Непрохані гості пригрозили йому пістолетом, забрали ключі від його іномарки вартістю 35 тисяч гривень та разом поїхали ним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримавши орієнтування на розшук авто, правоохоронці зупинили автомобіль під керуванням одного з правопорушників на блокпосту в іншій частині міста. Його спільника, який дорогою вийшов, правоохоронці розшукали та затримали наступного дня за місцем проживання.

Під час огляду машини слідчі виявили у багажному відділенні пневматичний пістолет із магазином та чотирнадцятьма металевими кульками.

Двох фігурантів затримали у процесуальному порядку. Вони пояснили, що давно помітили Ауді біля будинку жінки і змовилися заволодіти автомобілем. Чоловікам повідомили про підозру щодо третьої статті 289 Кримінального кодексу України. За незаконне заволодіння транспортним засобом, скоєне за попередньою змовою групою осіб та пов'язане з загрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я потерпілого, зловмисникам загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією або без майна. Вирішується питання про обрання ним запобіжного заходу. Слідство продовжується.

  • В Одесі чоловік викрав авто нового хлопця своєї колишньої дружини фото
  • В Одесі чоловік викрав авто нового хлопця своєї колишньої дружини фото 1
  • В Одесі чоловік викрав авто нового хлопця своєї колишньої дружини фото 2

В Одесі чоловік викрав авто нового хлопця своєї колишньої дружини фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах