Негода в Одесі: у мерії анонсували "складні вихідні" та готуються

Негода в Одесі: у мерії анонсували "складні вихідні" та готуються.

Негода в Одесі: у мерії анонсували "складні вихідні" та готуються. Ілюстрація: funon.cc

Події
24 листопада 2023 16:47

У зв'язку з непогодою, що насувається на місто, мер Одеси Геннадій Труханов провів засідання Оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Усі міські служби та представники тепло-, водо- та енергопостачальників відзвітували про готовність до погіршення погодних умов. Організували цілодобове чергування аварійних бригад.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До розчищення та посипання доріг готові 104 одиниці техніки та 560 комунальників. До прибирання звалених дерев та гілок – сім одиниць техніки та 194 співробітники Зелентресту.

У разі потреби будуть відкриті муніципальні Пункти "незламності".

"Нас чекають складні вихідні. Досвід ліквідації аварійних ситуацій, координації дій та маршрути роботи техніки відпрацьовані. Прошу з усією відповідальністю підійти до попередження Гідрометцентру та бути готовим до забезпечення життєдіяльності міста у складних погодних умовах", – звернувся до присутніх Геннадій Трухан.

Мер доручив перевірити робочий стан генераторів у медичних та соціальних установах, на об'єктах критичної інфраструктури, а також наявність запасу пального.

Нагадаємо, що у вихідні, 25 та 26 листопада, в Одесі та Одеській області погіршиться погода. У Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів повідомляють, що можливий сніг, хуртовина, ожеледиця та сильний вітер – 25-30 метрів за секунду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах