Через вітер в Одесі впала 100-метрова труба на одній із котелень

Через вітер в Одесі впала 100-метрова труба на одній із котелень.

Через вітер в Одесі впала 100-метрова труба на одній із котелень. Фото: instagram.com/poskot.town

Події
27 листопада 2023 08:36

Увечері в неділю внаслідок штормового вітру в Одесі впала стометрова труба одного з районних котелень великої потужності. Про це повідомили в Одеській міській раді.

На місці зібрали штаб та всіх фахівців. Вони оцінюють пошкодження і вже розпочали аварійні роботи. Після відпрацюють план робіт, щоб зробити все, щоб котельня якнайшвидше почала працювати.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: Іnstagram.com/poskot.town

Мер Одеси Геннадій Труханов нагадав, що у разі відсутності електроенергії чи опалення у будинках через негоду, можна скористатися "Пунктами незламності".

Нагадаємо, що раніше в Одесі через складні погодні умови та перепади напруги відключили районні котельні. Котельні припинили роботу, щоб не виникло аварійних ситуацій та не вийшло з ладу обладнання. На даний момент усі районні великі котельні, які вчора були відключені через перепади напруги електроенергії, працюють та почали подавати тепло до будинків. Природно, крім котельні на вулиці Паустовського, де вчора впала труба. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах