Вночі працювало ППО: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 29 листопада

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 29 листопада.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 29 листопада. Ілюстративне фото: defence-ua.com

Події
29 листопада 2023 07:59

Ніч із 28 на 29 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги, але вночі в межах Одеської області працювало ППО. Напередодні пізно увечері 28 листопада городяни чули сирену.

Як повідомляють Повітряні сили України, в ніч проти 29 листопада противник атакував ударними БпЛА типу Shahed у напрямку Приморсько-Охтарськ-РФ та ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього в ударі задіяли 21 ударний БплА Shahed-136/131 і три керовані авіаційні ракети Х-59. Сили ППО знищили всі ворожі ударні БПЛА у межах Одеської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві КАР у Миколаївській області.

Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, у зв'язку з погіршенням погодних умов ворог завів у пункти базування надводний ракетоносій. На бойовому чергуванні в Чорному морі залишаються два підводні човни. Їхнє спорядження – до восьми ракет типу "Калібр".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах