На Одещину приїхав президент Володимир Зеленський (оновлено)

На Одещину приїхав президент Володимир Зеленський.

На Одещину приїхав президент Володимир Зеленський. Фото: Global Images Ukraine/Contributor

Події
29 листопада 2023 12:11

Сьогодні, 29 листопада, до Одеської області з робочим візитом приїхав президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив сам на своєму офіційному телеграм-каналі.

"Почали з доповідей військових та наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна обстановка та ведення бойових дій у рамках відповідальності ОВСУ "Одеса". Ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та забезпечення безпеки "зернового коридору". Робота ППО Одеської області, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури "зернового коридору" та наших бригад.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час таких відряджень завжди є велика честь – зустрітися з нашими захисниками. Сьогодні поспілкувався із воїнами, які захищають Південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість та самовідданість у захисті нашої держави та людей!", – сказано у повідомленні глави держави.

Зазначимо, що сьогодні вранці в Одесі не працювали світлофори. Також на вулиці помітили один із кортежів.

Оновлено о 13:36:

Зеленський відвідав Обласний центр допомоги переселенцям в Одесі.

Під час візиту, глава держави вивчив умови проживання жителів центру, які із Харківщини, Херсонщини, Донеччини, Луганщини та Дніпропетровщини. На цю мить в обласному центрі соціально-психологічної допомоги проживає 69 громадян, серед яких 17 – діти. Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців центру. Зокрема, йшлося про працевлаштування, побутові питання, оформлення соціальної допомоги та здобуття освіти.  Всі питання, які виникають у людей, котрі перебувають у цьому центрі, були розв’язані.

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер розповів главі держави про плани з покращення умов проживання в центрі. Ці плани включають ремонт будівлі, утеплення фасаду, збільшення електричної потужності та подальшу реконструкцію приміщень для забезпечення комфортного проживання людей.



Оновлено о 15:46:

В Одесі за участі Президента країни відбулась нарада щодо ліквідації наслідків негоди.

"Усі служби активно долучилися до врятування водіїв та пасажирів, що опинилися в складних обставинах на автодорогах через погодні умови. На фоні цього в Одесі тривають роботи з ремонту котельні, і Одеська ОВА обіцяє допомогти місту у цьому непростому процесі. Доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання та збільшити кількість ремонтних бригад і техніки. Дякую всім, хто працює заради України й українців!", – йдеться в повідомленні. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах