В Одесі другий день розбирають завали після обвалення котельні: як вона працюватиме

В Одесі другий день розбирають завали після обвалення котельні: як вона працюватиме.

В Одесі другий день розбирають завали після обвалення котельні: як вона працюватиме. Фото: скріншот відео із сайту omr.gov.ua

Події
29 листопада 2023 16:30

В Одесі вже другий день розбирають завали після того, як вночі з 26 на 27 листопада 2023 року через шквальний вітер було пошкоджено частину труби на котельні "Північна-2" у Пересипському районі Одеси. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Наступного дня після обстеження фахівцями котельня була успішно запущена у роботу в тестовому режимі. Спільно з ДСНС і будівельними компаніями проводяться протиаварійні роботи. Роботи проводять позмінно, без зупинки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В даний час роботу котельні припиняють виключно на період світлового дня. У такому режимі котельня працюватиме, доки всі роботи не будуть завершені. Орієнтовні терміни – близько тижня.

Котельня поки працюватиме вночі, вдень проводитимуться протиаварійні роботи. Після завершення цих робіт тепловики перейдуть на цілодобову подачу тепла одеситам.

Як повідомила директор "Теплопостачання міста Одеси", відновлення димаря в рамках опалювального сезону зробити неможливо, адже процес подачі тепла до будинків не повинен припинятися. Водночас проектувальні роботи вже стартували, їх реалізація розпочнеться у міжопалювальний період.

vbnm,.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах