В Одесі нагородили підрозділи МВС, які ліквідували наслідки негоди

В Одесі нагородили підрозділи МВС, які ліквідували наслідки негоди.

В Одесі нагородили підрозділи МВС, які ліквідували наслідки негоди. Фото: t.me/patrolpolice_ua

Події
29 листопада 2023 19:15

Під час робочої поїздки до Одеської області міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко нагородив підрозділи МВС, які беруть участь у ліквідації наслідків негоди.

Про це глава МВС повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Нацгвардійці, прикордонники, поліцейські та рятувальники. Усі вони в перші години негоди почали забезпечувати дорожній рух, надавати допомогу постраждалим, облаштовувати пункти обігріву. Підрозділ рятувальника Анатолія Стоянова евакуював вагітну жінку. Екіпаж поліцейського Володимира Дубини визволив з переметів автобус із дітьми. Нацгвардієць із позивним "Тарас" разом із побратимами на БТР дісталися найвіддаленіших районів. У кожного нашого службовця є своя історія, кожен зробив усе щоб допомогти якомога більшій кількості людей", – зазначив Ігор Клименко.

Фото: t.me/patrolpolice_ua

Рятувальники, поліцейські та військовослужбовці, які виконували завдання щодо боротьби з негодою в містах, селах та на автошляхах Одеської області, отримали відзнаки МВС.

Відео: facebook.com/mvs.gov.ua

Ігор Клименко зазначив, що системи МВС продовжують у складних погодних умовах працювати цілодобово, щоб якнайшвидше усунути наслідки негоди. Також цієї зими на українців вочевидь чекають випробування, пов'язані з обстрілами з боку окупантів, проте на цей випадок вже є чіткі розрахунки техніки, особового складу та пунктів обігріву.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах