Депутатка Одеської міськради Олександра Ковальчук написала заяву на звільнення

Депутатка Одеської міськради Олександра Ковальчук написала заяву на звільнення.

Депутатка Одеської міськради Олександра Ковальчук написала заяву на звільнення. Фото: facebook.com/alexandra.kovalchuk

Події
30 листопада 2023 10:55

Депутатка Одеської міськради від партії "Слуга народу" Олександра Ковальчук написала заяву про складання повноважень. Про це сама вже ексдепутатка повідомила на власній сторінці у Facebook.

"Написала заяву про складання повноважень депутата Одеської міської ради. При цьому залишаюся зі своєю фракцією в ролі радниці і продовжу брати участь у засіданнях фракції та підготовці до сесій. Продовжу співпрацю з міськими бібліотеками і планую завершити всі розпочаті проекти. Я довго зважувала це рішення і зважувала це рішення. повірте, воно свідоме", – повідомила вона.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, Олександр Ковальчук насамперед відомий тим, що є заступником директора одеського Худмузею, в якому раніше працювала заступником нині покійного Олександра Ройтбурда.

Нагадаємо, що два депутати Одеської міської ради здали свої мандати. Заяви про дострокове припинення повноважень депутатів написали Вадим Терещук із "Європейської солідарності" та Олена Коробкова від "Слуги народу".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах