Два депутати Одеської міськради склали свої повноваження

Два депутати Одеської міськради склали свої повноваження.

Два депутати Одеської міськради склали свої повноваження. Фото: соцмережі Олени Коробкової та Вадима Терещука

Події
29 листопада 2023 20:50

Два депутати Одеської міської ради склали свої мандати. Відповідне рішення більшістю голосів підтримали на сесії міськради 29 листопада.

Заяви про дострокове припинення повноважень депутатів написали Вадим Терещук з "Європейської солідарності" та Олена Коробкова від "Слуги народу".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними депутатського порталу Одеської міської ради, Олена Коробкова була головою постійної комісії з питань комунальної власності, економічної, інвестиційної, державної регуляторної політики та підприємництва, а Вадим Терещук входив до цієї комісії.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Одеській області призначили нову керівницю облцентру екстреної медичної допомоги. Генеральним директором цього підприємства стала Світлана Ізосімова, яка працює в системі охорони здоров'я вже близько 20 років, очолювала "Одеський обласний центр соціально значущих хвороб", а за часів пандемії коронавірусу була членом обласного штабу з ліквідації CОVID-19.

Також Vgorode повідомляв про те, що заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін вирішив добровільно вступити до лав ЗСУ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах