В Одесі підрахували збитки від атаки РФ по центру

В Одесі підрахували збитки від атаки РФ по центру.

В Одесі підрахували збитки від атаки РФ по центру. Фото: facebook.com/sw.dei

Події
30 листопада 2023 11:31

В Одесі підрахували збитки від атаки Росії увечері 5 листопада цього року, коли постраждав Одеський худмузей. Сума перевищила 200 мільйонів гривень. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Так, 6 листопада Одеському національному мистецькому музею виповнилося 124 роки. Саме цієї ночі російські терористи "привітали" архітектурну пам'ятку ракетою, що потрапила поряд. У будівлі музею пошкоджено стіни, вибито скло та скло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Державні інспектори разом із спеціалістами Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації провели обстеження місця обстрілу для фіксації та розрахунку збитків, завданих довкіллю. Встановили засмічення уламками скла та будівельними відходами земельних ділянок загальною площею понад 1500 квадратних метрів.

Інформацію передали до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, завданих довкіллю внаслідок збройної агресії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах