На Одещині спалахнув житловий будинок: пожежники врятували 37-річного чоловіка

На Одещині спалахнув житловий будинок: пожежники врятували 37-річного чоловіка.

На Одещині спалахнув житловий будинок: пожежники врятували 37-річного чоловіка. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Події
02 грудня 2023 19:40

Увечері 1 грудня у місті Біляївка на вулиці Калинова спалахнув житловий будинок. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку о 23:55. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що горить дах одноповерхового приватного будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пожежу, загальна площа якої становила близько 30 квадратних метрів, вдалося повністю ліквідувати менш ніж за годину. Під час гасіння вогню рятувальники врятували сина господарки – чоловіка 1986 року народження. Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучали дві одиниці техніки та шістьох пожежників.

На даний момент встановлюються причина пожежі та розмір завданих збитків.

Загалом протягом минулої доби рятувальники гасили три пожежі, дві з яких спалахнули в нашому місті. Також представники ДСНС один раз надали допомогу населенню: у Приморському районі Одеси, на вулиці Льва Толстого, вони зняли металевий лист, який міг впасти з даху гуртожитку. Крім того, рятувальники мали один виїзд на надання допомоги "103": у місті Кілія Ізмаїльського району Одеської області, на вулиці Кубишкіна, вони транспортували жінку з хірургічного відділення до карети швидкої допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах