В Одесі дали термін китайцю, який виклав на YouTube роботу ППО

В Одесі дали термін китайцю, котрий виклав на YouTube роботу ППО.

В Одесі дали термін китайцю, котрий виклав на YouTube роботу ППО. Фото: ixbt.com

Події
04 грудня 2023 08:47

Китайського блогера засудили до п'яти років в'язниці в Одесі за зйомку роботи ППО, але звільнив від в'язниці. Суд замінив покарання умовним терміном на рік. Про це стало відомо із вироку, який розміщено у Єдиному реєстрі судових рішень.

Приморський районний суд Одеси визнав громадянина КНР винним у зйомці роботи сил ППО в Одесі 4 травня 2023 року. Китаєць, незважаючи на заборону, зняв та опублікував у соцмережах відеозапис роботи ППО в Одесі, при цьому вказавши місце та час зйомки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На думку слідства, за цим відеозаписом можна було ідентифікувати місце розташування груп ЗСУ, кількість і вид техніки, яку вони використовують.

Свою провину блогер у суді визнав повністю та щиро покаявся, "зробив для себе позитивні висновки і вирішив припинити злочинну діяльність".

Також "суд врахував, що блогер із КНР є особою молодого віку, ніколи раніше не притягувався до кримінальної відповідальності і перебуває в Україні на законних підставах, одружений".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах