Одеська область приймає біженців із Сектору Газа

Одеська область приймає біженців із Сектору Газа.

Одеська область приймає біженців із Сектору Газа. Фото: facebook.com/oblzdravOD

Події
04 грудня 2023 09:54

З середини листопада до Одеської області приїхали 82 евакуйованих із Сектору Газа громадян України, 19 з яких розмістили в Одесі. Їм надають допомогу в оформленні документів. Про це повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, з середини листопада Одеська область допомагає з евакуацією українців із Сектору Газа, зокрема транспортуванням та поселенням евакуйованих. Їм надають допомогу у оформленні документів. Серед евакуйованих 45 дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За підтримки Одеської ОВА, міжнародних організацій та благодійних фондів евакуйованих забезпечили первинними побутовими потребами: харчуванням, санітарно-гігієнічними наборами, одягом, взуттям та ін.

Також організували повний медичний супровід однієї жінки до лікарні. 12 листопада до Кишинева прилетіли 145 українців, евакуйованих із сектору Газа. Після прибуття до столиці Молдови цю жінку негайно доставили каретою швидкої допомоги на один із пунктів пропуску з Україною, де її зустріла бригада наших медиків та довезла до лікарні в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах