На Одещині відкрили резиденцію Санти

В Одесской области открыли резиденцию Санты.

В Одесской области открыли резиденцию Санты. Фото: newsmaker.md

Події
04 грудня 2023 11:20

В Одеській області на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр Подільська відкрили резиденцію Санти для дітей від 5 до 14 років. Протягом грудня школярі можуть надсилати свої листи до зимового чарівника, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

За словами директора освітнього простору та головного помічника Санти Олександра Таранюка, команда центру гарантує відповідь на кожен отриманий лист.

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Резиденція Санти розраховує отримати щонайменше п'ять сотень листів з усієї країни, тож ельфи-помічники вже працюють над тим, щоб ніхто не залишився без подарунків.

Як надіслати листа Санті

Резиденція Санти прийматиме листи від малечі з 1 по 25 грудня включно. Щоб передати святкове послання в руки помічникам Санти, шукайте центр у вашому місті. Адреса доставки дитячих листів Укрпоштою - 66302, місто Подільськ, проспект Шевченка, 4, Гончаренко центр Подільськ. Новою поштою листи відправляти в місто Подільськ, відділення №2, помічник Санти Олександр Таранюк (099) 400-37-18. Доставку оплачує відправник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах