На Одещині діти готують військовим подарунки до Дня святого Миколая та Дня ЗСУ

На Одещині діти готують військовим подарунки до Дня святого Миколая та Дня ЗСУ.

На Одещині діти готують військовим подарунки до Дня святого Миколая та Дня ЗСУ. Фото: t.me/odeskaODA

Події
05 грудня 2023 09:17

У навчальних закладах Одеси продовжується "святковий" етап акції на підтримку Збройних Сил України "Тепла хвиля". Про це повідомляє департамент інформації Одеської міськради.

У листопаді у всіх одеських навчальних закладах розпочалася акція. Вона продовжується постійно, але до кожного свята набуває деяких особливостей. Цього року День Святого Миколая збігається із Днем Збройних Сил України, тому всі заходи спрямовані на допомогу нашим військовим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йдеться про акцію "Кава з освітою". Крім того, проводять збирання смаколиків, листів, малюнків для поранених військових, які проходять реабілітацію у міських медичних закладах.

"Запрошую всіх пригоститися смачною кавою та випічкою, а також залишити донати, які підуть на купівлю човнів та моторів для Херсонського напрямку. Зараз ми вже зібрали суму, достатню для придбання одного човна. Ця справа справді об'єднує одеситів", – сказала Олена Буйневич.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах