В Одесі сталися два вбивства

В Одесі сталося два вбивства.

В Одесі сталося два вбивства. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 грудня 2023 11:47

За останні кілька днів в Одесі сталося два вбивства. Про це повідомляє пресcлужба Нацполіції на Одещині.

Так, про одне із вбивств увечері в одному з приватних будинків на вулиці 10-та Суворовська поліцейським повідомили лікарі "швидкої". Викликали їх власники будинку, які знайшли тіло невідомого чоловіка у себе на подвір'ї. Після прибуття лікарі констатували смерть, яка попередньо настала внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Передбачуваного вбивцю розшукали неподалік місця події. Чоловік у скоєному зізнався, виправдовуючи свій вчинок дією алкоголю.

Поліцейські встановили, що постраждалий в одній із місцевих магазинів того дня познайомився з фігурантом. Останній запросив нового знайомого себе додому, де між чоловіками під час розпивання горілки виник конфлікт. За словами правопорушника, йому здалося, що гість викрав у нього 200 доларів. Під час сварки він побив його ногами по голові, чим завдав тілесних ушкоджень, несумісних із життям. А після скоєного, щоб приховати сліди злочину, перетяг потерпілого через дорогу, повернувся додому і почав зачищати сліди – вимивати та прати.

У ході обшуку за місцем проживання правопорушника поліцейські вилучили достатньо речових доказів. Призначили низку експертиз, у тому числі щодо встановлення точної причини смерті.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в частині другій статті 121 Кримінального кодексу України у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.



Також раніше судимий за майнові злочини чоловік, приїхавши до Одеси з Дніпропетровської області, познайомився з городянином, який дав притулок його у своєму тимчасовому будинку – у занедбаній будівлі на вулиці Градоначальницькій. Одного вечора між нетверезими товаришами виник конфлікт, у ході якого господар став нецензурно висловлюватися на адресу гостя та виганяти його. Ображений чоловік схопив ножа і вдарив одесита в шию, пошкодивши сонну артерію. Потерпілий загинув на місці події попередньо від гострої крововтрати. Точну причину смерті буде встановлено за результатами експертизи.

Правопорушник одразу втік, дорогою викинувши знаряддя злочину. Протягом доби встановили його особу та розшукали у місті, в одному із підвальних приміщень. Поліцейські вилучили ніж, який подався на експертизу, та інші речові докази.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Згідно із санкцією частини першої статті 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.



  • В Одесі сталися два вбивства фото
  • В Одесі сталися два вбивства фото 1
  • В Одесі сталися два вбивства фото 2
  • В Одесі сталися два вбивства фото 3
  • В Одесі сталися два вбивства фото 4
  • В Одесі сталися два вбивства фото 5
  • В Одесі сталися два вбивства фото 6
  • В Одесі сталися два вбивства фото 7
  • В Одесі сталися два вбивства фото 8

В Одесі сталися два вбивства фото




Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах