В Одеському районі зґвалтували двох неповнолітніх дівчат

На Одещині зґвалтували двох неповнолітніх дівчат.

На Одещині зґвалтували двох неповнолітніх дівчат. Фото: life.pravda.com.ua

Події
05 грудня 2023 14:11

В Одесі та Одеській області зґвалтували двох неповнолітніх дівчат. Злочинцям загрожує від семи до 12-ти років. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Так, підозрювані перебувають під вартою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, 32-річний мешканець Бедяївського району, проживаючи в цивільному шлюбі з матір'ю потерпілої та маючи з нею спільну дитину, у вересні цього року вчинив дії сексуального характеру щодо 16-річної падчерки за місцем їхнього проживання в одному із сіл Одеського району.

При цьому зловмисник психологічно тиснув на дівчину, користуючись фізичною перевагою та її неповнолітнім віком. Проте вона все розповіла матері та звернулася до поліції. Чоловіку оголосили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої (частина третина статті 152 КК України).

Також повідомили про підозру 23-річному мешканцю Одеси у зґвалтуванні неповнолітньої та пограбуванні (частина третя статті 152, частина четверта статті 186 КК України).

За версією слідства, підозрюваний у вересні поточного року в одному з сіл Одеського району підійшов ззаду до 17-річної дівчини, яка проходила вулицею, схопив двома руками за шию, повалив на землю і почав душити. Незважаючи на сльози, благання та опір потерпілій, вчинив дії сексуального характеру по відношенню до неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. А потім, скориставшись розгубленим станом неповнолітньої, заволодів телефоном.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах